Diensten

 

Praktijkbemiddeling

Onze adviseurs fungeren als uw praktijkmakelaar! De advisering start met de inventarisatie van uw wensen ten aanzien van uw eigen praktijk voor de verdere begeleiding van de aan- of verkoop. Indien er sprake is van goodwill geven wij ons advies en onderhandelen (indien nodig) namens u.

Ook bij het staken van de eigen praktijk komt het nodige kijken. Zijn de leningen afgelost, wat moet er met opgebouwde reserves gebeuren, hoe staat het met de pensioenvoorziening en zo kunnen wij nog wel even doorgaan. Onze adviseurs staan u graag terzijde in dit ondoorzichtige gebied van financiële zaken.

Bij het in- en uittreden in een maatschap en het mondeling eens worden over een samenwerking is vaak eenvoudig. Echter, de afspraken op een zakelijke manier vastleggen, regelen wat er gebeurt als de samenwerking om wat voor reden stopt of de goodwill bepalen, roept vaak veel emotie op. Met tact handelen is standaard voor onze adviseurs. Zij begeleiden u met veel plezier.

Financiële Planning

Financiële planning is een adviestraject waarbij planning van inkomen, vermogen en wellicht overdracht van vermogen naar de volgende generatie aan de orde kunnen komen. Wij geven u inzage of uw persoonlijke financiële doelstellingen bereikt kunnen worden met de huidige voorzieningen. Welke vermogens- en inkomensrisico’s er worden gelopen en nog belangrijker, welke voorzieningen getroffen kunnen worden om de doelstellingen met aanvaardbare risico’s te behalen.

Verzekeren

U als (para)medicus wilt toch ook geen half werk afleveren? Controle, deskundige behandeling, de juiste toepassingen. Een dergelijk goede behandeling is namelijk de basis voor later.

Voor DixFortuin is het niet anders. Een goede inventarisatie, deskundig advies, met als gevolg: de juiste verzekeringen. DixFortuin, voor u als zelfstandige of werkzaam in loondienst,  die hun zakelijke problemen graag aan deskundigen overlaten.

DixFortuin heeft al decennia lang ervaring in het adviseren van (para)medische beroepsbeoefenaren. Door deze ervaring combineren wij voor diverse beroepsgroepen speciale verzekeringen, zoals het DixFortuin privé pakket voor artsen.

Financieringen

Het kopen van een woonhuis, het overnemen van een praktijk(pand), of inkopen in een maatschap, maar ook het investeren in uw praktijk zijn veel voorkomende situaties die om een financiering vragen.

Daarbij zijn een aantal zaken van groot belang, namelijk de hoogte van de financiering en de vorm waarin deze kan worden aangeboden. Naast de mogelijkheden bij banken zijn uw persoonlijke wensen en behoeften hierbij belangrijk en worden door onze adviseurs meegenomen in de inventarisatie tijdens het persoonlijk gesprek. Maar ook wordt onderzocht wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot (fiscale)wetgeving, uw inkomen en de hoogte van de financiering.

DixFortuin kan uw financiering als onafhankelijk kantoor onderbrengen bij vele grote hypotheekverstrekkers. De adviseurs van DixFortuin zijn u op het gebied van hypotheken graag van dienst!

Praktijkfinanciering

De praktijkfinanciering maken wij volledig op maat voor u. Dit doen wij onder andere aan de hand van het opstellen van een begroting.
 

 

Diensten

Uw praktijk

DixFortuin is er voor u tijdens de gehele levensloop van uw carrière met passend advies. Van loondienst naar het waarnemen van een praktijk, uw praktijk voeren en weer overdragen.

Lees meer

Vermogensbeheer

Vermogensbeheer is een verlengstuk van uw individuele situatie als particulier of bedrijf. De specialist van DixFortuin stelt daarom een op maat gemaakt risicoprofiel en vermogensplan voor u samen.

Lees meer

Belastingadvies

Van praktische administratieve belasting zaken tot fiscaal-strategische adviezen. Uiteraard verzorgen wij ook uw aangifte inkomstenbelasting. Hiermee heeft u jaarlijks volledig inzicht in uw financiële situatie.

Lees meer

Hypotheken

Ons hypotheekadvies gaat verder dan het berekenen van uw maandlasten voor uw bedrijfspand en/ of woning. Zorg dat u goed wordt voorbereid bij het af- of oversluiten van een hypotheek.

Lees meer

Verzekeren

Voor iedereen is het verstandig zich te verzekeren tegen risico’s die men niet wil en kan lopen. Onze adviseur geeft op basis van uw behoefte onafhankelijk, deskundig advies bij het afsluiten van uw verzekeringen?

Lees meer

Financiële planning

Rust en zekerheid over uw financiële situatie? Wij houden rekening met het heden en de toekomst zoals; een nieuwe baan, gezinsuitbreiding , eerder stoppen met werken of een overlijden.

Lees meer

Contact