Erkend Financieel Adviseurs

Onze adviseurs zijn in het bezit van relevante diploma’s en certificaten en bekwamen zich in hun vak via permanente educatie. Bovendien zijn onze adviseurs verplicht regelmatig vakopleidingen te volgen om ‘bij te blijven’.

Erkend Hypotheekadviseur (SEH)
De erkenning van de SEH is een kwaliteitslabel voor hypotheekadviseurs. Zij moeten voldoen aan vakbekwaamheids- en ervaringseisen. De erkenning is persoonsgebonden; elke Erkend Hypotheekadviseur heeft de benodigde diploma’s behaald en voldoet aan de praktijkvoorwaarden.

De erkenning van de SEH (Stichting Erkend Hypotheekadviseur) is een kwaliteitslabel voor onafhankelijke hypotheekadviseurs. De hypotheekadviseurs die dit label mogen voeren, hebben de Stichting SEH laten zien dat zij deskundig en ervaren zijn in het geven van hypotheekadvies.

Erkenning door de SEH houdt in dat de hypotheekadviseur bij Financieel Werk voldoet aan een aantal vakbekwaamheids- en ervaringseisen.Om erkend te worden dient er allereerst het examen Hypotheekadviseur van de SEH gehaald te worden. Om Erkend Hypotheekadviseur te blijven moeten wij jaarlijks Permanente Educatie (PE) volgen en hiervoor studiepunten halen.

Diensten

Uw praktijk

DixFortuin is er voor u tijdens de gehele levensloop van uw carrière met passend advies. Van loondienst naar het waarnemen van een praktijk, uw praktijk voeren en weer overdragen.

Lees meer

Vermogensbeheer

Vermogensbeheer is een verlengstuk van uw individuele situatie als particulier of bedrijf. De specialist van DixFortuin stelt daarom een op maat gemaakt risicoprofiel en vermogensplan voor u samen.

Lees meer

Belastingadvies

Van praktische administratieve belasting zaken tot fiscaal-strategische adviezen. Uiteraard verzorgen wij ook uw aangifte inkomstenbelasting. Hiermee heeft u jaarlijks volledig inzicht in uw financiële situatie.

Lees meer

Hypotheken

Ons hypotheekadvies gaat verder dan het berekenen van uw maandlasten voor uw bedrijfspand en/ of woning. Zorg dat u goed wordt voorbereid bij het af- of oversluiten van een hypotheek.

Lees meer

Verzekeren

Voor iedereen is het verstandig zich te verzekeren tegen risico’s die men niet wil en kan lopen. Onze adviseur geeft op basis van uw behoefte onafhankelijk, deskundig advies bij het afsluiten van uw verzekeringen?

Lees meer

Financiële planning

Rust en zekerheid over uw financiële situatie? Wij houden rekening met het heden en de toekomst zoals; een nieuwe baan, gezinsuitbreiding , eerder stoppen met werken of een overlijden.

Lees meer

Contact