Online verzekeringen

Sluit onderstaand uw verzekering online af, eenvoudig en snel!

 

Zorgverzekering collectief:

 

DixFortuin Online:

DixFortuin Online is verantwoordelijk voor de informatie op deze website. Ziet u onjuiste informatie? Laat het ons dan weten, dan kunnen wij dit zo nodig corrigeren.

Als u de verzekering online afsluit, is er sprake van execution only. Dit houdt in dat wij u geen advies geven. Uiteraard kunt u te allen tijde ervoor kiezen om een afspraak te maken met één van onze adviseurs. U kunt dan het contactformulier invullen en dan nemen wij z.s.m. contact met u op. Wij maken u er wel attent op dat een adviesgesprek buiten het kader van Execution Only valt en dan onze adviestarieven gelden.

Diensten

Uw praktijk

DixFortuin is er voor u tijdens de gehele levensloop van uw carrière met passend advies. Van loondienst naar het waarnemen van een praktijk, uw praktijk voeren en weer overdragen.

Lees meer

Vermogensbeheer

Vermogensbeheer is een verlengstuk van uw individuele situatie als particulier of bedrijf. De specialist van DixFortuin stelt daarom een op maat gemaakt risicoprofiel en vermogensplan voor u samen.

Lees meer

Belastingadvies

Van praktische administratieve belasting zaken tot fiscaal-strategische adviezen. Uiteraard verzorgen wij ook uw aangifte inkomstenbelasting. Hiermee heeft u jaarlijks volledig inzicht in uw financiële situatie.

Lees meer

Hypotheken

Ons hypotheekadvies gaat verder dan het berekenen van uw maandlasten voor uw bedrijfspand en/ of woning. Zorg dat u goed wordt voorbereid bij het af- of oversluiten van een hypotheek.

Lees meer

Verzekeren

Voor iedereen is het verstandig zich te verzekeren tegen risico’s die men niet wil en kan lopen. Onze adviseur geeft op basis van uw behoefte onafhankelijk, deskundig advies bij het afsluiten van uw verzekeringen?

Lees meer

Financiële planning

Rust en zekerheid over uw financiële situatie? Wij houden rekening met het heden en de toekomst zoals; een nieuwe baan, gezinsuitbreiding , eerder stoppen met werken of een overlijden.

Lees meer

Contact