Direct schade melden

Over Dixfortuin

DixFortuin Financieel Praktijkadviesbureau bestaat al decennia lang en is een landelijk werkend advies- en assurantiekantoor gespecialiseerd voor de (para)medische beroepsbeoefenaren.

Eigenlijk de ‘financiële huisarts’ voor de medicus.

Maar ook andere (academische) beroepsgroepen behoren inmiddels tot onze cliënten.

Onze adviseurs fungeren als uw praktijkmakelaar. De advisering start met de inventarisatie van uw wensen.

Daarbij begint het advies vaak bij een loondienst situatie, maar ook ten aanzien van een eigen praktijk of toetreding tot een maatschap. Indien er sprake is van goodwill kunnen wij onze visie geven en ook namens u onderhandelen. U kunt gebruik maken van onze jarenlange kennis!

De moderne medicus van heden zoekt naar een ‘Financiële Huisarts’ die met haar of hem bereid is te investeren in een duurzame relatie gebaseerd op een langdurig persoonlijk contact en het uit handen nemen van financiële zaken.

Daarbij staan uw wensen en tevredenheid voorop.

 

Diensten

Uw praktijk

DixFortuin is er voor u tijdens de gehele levensloop van uw carrière met passend advies. Van loondienst naar het waarnemen van een praktijk, uw praktijk voeren en weer overdragen.

Lees meer

Vermogensbeheer

Vermogensbeheer is een verlengstuk van uw individuele situatie als particulier of bedrijf. De specialist van DixFortuin stelt daarom een op maat gemaakt risicoprofiel en vermogensplan voor u samen.

Lees meer

Belastingadvies

Van praktische administratieve belasting zaken tot fiscaal-strategische adviezen. Uiteraard verzorgen wij ook uw aangifte inkomstenbelasting. Hiermee heeft u jaarlijks volledig inzicht in uw financiële situatie.

Lees meer

Hypotheken

Ons hypotheekadvies gaat verder dan het berekenen van uw maandlasten voor uw bedrijfspand en/ of woning. Zorg dat u goed wordt voorbereid bij het af- of oversluiten van een hypotheek.

Lees meer

Verzekeren

Voor iedereen is het verstandig zich te verzekeren tegen risico’s die men niet wil en kan lopen. Onze adviseur geeft op basis van uw behoefte onafhankelijk, deskundig advies bij het afsluiten van uw verzekeringen?

Lees meer

Financiële planning

Rust en zekerheid over uw financiële situatie? Wij houden rekening met het heden en de toekomst zoals; een nieuwe baan, gezinsuitbreiding , eerder stoppen met werken of een overlijden.

Lees meer

Contact