Werkwijze

Hoe werken wij:

Wilt u al uw tijd besteden aan uw patiënten?
Om uw tijd zoveel mogelijk aan uw eigen vak te besteden, is het samenwerken met een onafhankelijk financieel adviseur ook een bewuste keuze.

Kies daarom voor de ervaren adviseurs van DixFortuin, die veel ander (financieel) werk voor u uit handen nemen!

Overzicht en Inzicht

Op basis van een inventarisatiegesprek brengen wij uw persoonlijke situatie en wensen in kaart. Aan de hand van een recente jaarrekening en IB aangifte, maken wij een uitgebreide analyse van uw financiën en uw verzekeringen.

U krijgt op deze wijze van ons overzicht en inzicht in uw verzekeringsportefeuille en financiën. De belangrijkste onderwerpen in onze analyse zijn:

 • Is er iets voor uw overlijden geregeld?
 • Wat gebeurt er als u arbeidsongeschikt wordt?
 • Wat is uw financiële status als u met pensioen gaat?

  DixFortuin heeft jarenlange ervaring op deze deelgebieden en daardoor een geheel eigen visie op de bovenstaande vragen.

Een volledig DixFortuin advies afgestemd op uw persoonlijke situatie. En dit vormt de basis voor een periodiek servicegesprek waarin alle eventuele wijzigingen met u worden aangepast. Bij DixFortuin kunt u rekenen op financiële producten die naadloos aansluiten op uw persoonlijke wensen. U kunt rekenen op de beste tarieven en voorwaarden en een ook een kundig adviseur!

Het gaat dus om geïntegreerd totaal advies

En u kunt voor zaken als accountancy, financieringen, pensioen, vermogensadvies en verzekeringen teruggevallen op uw deskundig adviseur van DixFortuin. Maar ook kunnen wij u inzicht geven in uw financieel inkomen.

Er wordt dan samen met u een compleet beeld geschetst van uw situatie en de daarbij gestelde eisen en wensen. Zowel zakelijke als persoonlijke aspecten komen hierbij aan de orde. Er wordt een financiële begroting gemaakt met daarbij verschillende toekomstscenario’s. Dit schept een helder beeld van uw besteedbaar inkomen in diverse situaties.

DixFortuin is door haar specialisme in uw beroepsgroep in staat om u de juiste adviezen te geven en daarnaast ook vele administratieve handelingen voor u te regelen, zodat u uw aandacht bij uw eigen praktijk kunt behouden.

Deze totaaladvisering biedt u gemak en kwaliteit!

Persoonlijke begeleiding
Wat is er nu prettiger dan dat u voor al uw financiële zaken contact hebt met één persoon? Uw adviseur van DixFortuin kent u en uw praktijk en is begaan met uw zaken. Hij komt daarom periodiek bij u op bezoek. U krijgt advies waarin de situatie van u en uw praktijk het uitgangspunt is en waarbij gekeken wordt naar uw mogelijkheden, maar ook de onmogelijkheden.

Dit is de persoonlijke benadering met blijvende advisering en begeleiding van DixFortuin!

Samenvattend:

 • kennismaking;
 • advies en offerte op basis van uw wensen;
 • eventueel nader gesprek;
 • de afspraken worden in een overeenkomst vastgelegd;
 • u kunt uw vaste adviseur altijd tussentijds bellen, mailen of bezoeken;
 • dankzij onze kennis profiteert u van al onze expertise.

Diensten

Uw praktijk

DixFortuin is er voor u tijdens de gehele levensloop van uw carrière met passend advies. Van loondienst naar het waarnemen van een praktijk, uw praktijk voeren en weer overdragen.

Lees meer

Vermogensbeheer

Vermogensbeheer is een verlengstuk van uw individuele situatie als particulier of bedrijf. De specialist van DixFortuin stelt daarom een op maat gemaakt risicoprofiel en vermogensplan voor u samen.

Lees meer

Belastingadvies

Van praktische administratieve belasting zaken tot fiscaal-strategische adviezen. Uiteraard verzorgen wij ook uw aangifte inkomstenbelasting. Hiermee heeft u jaarlijks volledig inzicht in uw financiële situatie.

Lees meer

Hypotheken

Ons hypotheekadvies gaat verder dan het berekenen van uw maandlasten voor uw bedrijfspand en/ of woning. Zorg dat u goed wordt voorbereid bij het af- of oversluiten van een hypotheek.

Lees meer

Verzekeren

Voor iedereen is het verstandig zich te verzekeren tegen risico’s die men niet wil en kan lopen. Onze adviseur geeft op basis van uw behoefte onafhankelijk, deskundig advies bij het afsluiten van uw verzekeringen?

Lees meer

Financiële planning

Rust en zekerheid over uw financiële situatie? Wij houden rekening met het heden en de toekomst zoals; een nieuwe baan, gezinsuitbreiding , eerder stoppen met werken of een overlijden.

Lees meer

Contact