Referenties

Onze klanten aan het woord. Ons doel is om een eerlijke weergave te geven over wat u kunt verwachten van onze dienstverlening. Wilt u graag meewerken aan deze referenties? Stuur dan een mail naar info@dixfortuin.nl met het onderwerp ” referenties DixFortuin website” Wij nemen contact met u op om de verdere procedure en eventuele vragen te beantwoorden.

Alvast bedankt voor uw medewerking.

Referentie De heer en mevrouw Van Griethuysen

In 1986 zijn wij via mijn broer in contact gekomen met onze financieel adviseur. Deze heeft ons toen der tijd zeer goed geadviseerd en begeleid met de overname van onze tandartspraktijk. Sindsdien hebben wij alleen maar positieve ervaringen, met name de begeleiding van onze financiële…

Lees meer

Referentie De heer M. Theijsmeijer

Via een bekende accountant die in het verleden nog heeft samengewerkt met DixFortuin, zijn wij in contact gekomen met dit kantoor. Vanaf het begin zijn wij erg goed geholpen met de financiering en de verzekeringen bij het starten van mijn fysiotherapiepraktijk. Maar ook in onze…

Lees meer

Referentie Huisartsen Nieuwegein

Via een bevriend dierenarts zijn wij in contact gekomen met DixFortuin. Eén van de adviseurs heeft mij advies gegeven bij het overnemen van een huisartsenpraktijk. Ook later met de verhuizing naar een nieuw praktijkpand en onlangs met het vormen van een maatschap werden wij bijgestaan…

Lees meer

Diensten

Uw praktijk

DixFortuin is er voor u tijdens de gehele levensloop van uw carrière met passend advies. Van loondienst naar het waarnemen van een praktijk, uw praktijk voeren en weer overdragen.

Lees meer

Vermogensbeheer

Vermogensbeheer is een verlengstuk van uw individuele situatie als particulier of bedrijf. De specialist van DixFortuin stelt daarom een op maat gemaakt risicoprofiel en vermogensplan voor u samen.

Lees meer

Belastingadvies

Van praktische administratieve belasting zaken tot fiscaal-strategische adviezen. Uiteraard verzorgen wij ook uw aangifte inkomstenbelasting. Hiermee heeft u jaarlijks volledig inzicht in uw financiële situatie.

Lees meer

Hypotheken

Ons hypotheekadvies gaat verder dan het berekenen van uw maandlasten voor uw bedrijfspand en/ of woning. Zorg dat u goed wordt voorbereid bij het af- of oversluiten van een hypotheek.

Lees meer

Verzekeren

Voor iedereen is het verstandig zich te verzekeren tegen risico’s die men niet wil en kan lopen. Onze adviseur geeft op basis van uw behoefte onafhankelijk, deskundig advies bij het afsluiten van uw verzekeringen?

Lees meer

Financiële planning

Rust en zekerheid over uw financiële situatie? Wij houden rekening met het heden en de toekomst zoals; een nieuwe baan, gezinsuitbreiding , eerder stoppen met werken of een overlijden.

Lees meer

Contact