Schade melden

Direct schade melden

Schade wilt u vlot en goed afgehandeld hebben. Wij helpen u graag snel en simpel. Per verzekering en soort schade zijn de schadeformulieren direct te downloaden. Staat het schadeformulier er niet tussen neem dan direct contact op met een van onze adviseurs via contactgegevens.

Wat te doen bij schade:

  • Schakel indien nodig direct hulpdiensten in, en blijf waar u bent.
  • Maak foto’s.
  • Noteer zo veel mogelijk gegevens van eventuele betrokkenen en getuigen.
  • Doe eventueel aangifte bij de politie.
  • Vul het bijbehorende schadeformulier in.
  • Neem contact op met de schadeadviseur bij DixFortuin.

Schadeformulieren:

Schade-aangifteformulier algemeen
Schade-aangifteformulier aanrijding
Schade-aangifteformulier beroepsaansprakelijkheid dierenartsen
Schade-aangifteformulier beroepsaansprakelijkheid tandartsen en huisartsen

Kies uit bovenstaande het bijbehorende schade-aangifteformulier. Deze zijn digitaal in te vullen. Vul alle van toepassing zijnde velden in, sla het schade-aangifteformulier op en stuur hem als bijlage mee naar info@dixfortuin.nl

‘Mocht het invullen van het formulier niet lukken, bewaar dan het PDF formulier en zorg ervoor dat de laatste versie van Acrobat Reader geïnstalleerd is.’

Tips bij schade:

Bij de afwikkeling van een schade krijgt u als gedupeerde te maken met bewijslast. U moet aan de verzekeraar kunnen aantonen dat u in het bezit was “het product”, wat de aanschafprijs was en hoe oud het was. Wist u ook dat het belangrijk is dat u niks weggooit wat kapot of beschadigd is? Zonder bewijs kan een expert namelijk de hoogte van de schade niet bepalen.

Diensten

Uw praktijk

DixFortuin is er voor u tijdens de gehele levensloop van uw carrière met passend advies. Van loondienst naar het waarnemen van een praktijk, uw praktijk voeren en weer overdragen.

Lees meer

Vermogensbeheer

Vermogensbeheer is een verlengstuk van uw individuele situatie als particulier of bedrijf. De specialist van DixFortuin stelt daarom een op maat gemaakt risicoprofiel en vermogensplan voor u samen.

Lees meer

Belastingadvies

Van praktische administratieve belasting zaken tot fiscaal-strategische adviezen. Uiteraard verzorgen wij ook uw aangifte inkomstenbelasting. Hiermee heeft u jaarlijks volledig inzicht in uw financiële situatie.

Lees meer

Hypotheken

Ons hypotheekadvies gaat verder dan het berekenen van uw maandlasten voor uw bedrijfspand en/ of woning. Zorg dat u goed wordt voorbereid bij het af- of oversluiten van een hypotheek.

Lees meer

Verzekeren

Voor iedereen is het verstandig zich te verzekeren tegen risico’s die men niet wil en kan lopen. Onze adviseur geeft op basis van uw behoefte onafhankelijk, deskundig advies bij het afsluiten van uw verzekeringen?

Lees meer

Financiële planning

Rust en zekerheid over uw financiële situatie? Wij houden rekening met het heden en de toekomst zoals; een nieuwe baan, gezinsuitbreiding , eerder stoppen met werken of een overlijden.

Lees meer

Contact