Direct schade melden

Uw mening telt

DixFortuin  stelt hoge eisen aan haar dienstverlening. Uw mening is daarbij zeer waardevol. Hiermee kan DixFortuin haar dienstverlening steeds verbeteren. Natuurlijk kunt u ook uw mening kwijt op www.advieskeuze.nl. Zo helpt u ook anderen bij het maken van een keuze.

Mocht u verbeterpunten voor ons hebben dan staan we u graag persoonlijk te woord. Neem direct contact op met één van onze medewerkers.

Wij doen altijd ons best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, bent u ondanks onze inspanningen toch niet tevreden gesteld, dan heeft u de mogelijkheid om uw klacht bij het Klachteninstituut Financiële Diensten (KiFid) kenbaar te maken.

Alvast  bedankt.

Diensten

Uw praktijk

DixFortuin is er voor u tijdens de gehele levensloop van uw carrière met passend advies. Van loondienst naar het waarnemen van een praktijk, uw praktijk voeren en weer overdragen.

Lees meer

Vermogensbeheer

Vermogensbeheer is een verlengstuk van uw individuele situatie als particulier of bedrijf. De specialist van DixFortuin stelt daarom een op maat gemaakt risicoprofiel en vermogensplan voor u samen.

Lees meer

Belastingadvies

Van praktische administratieve belasting zaken tot fiscaal-strategische adviezen. Uiteraard verzorgen wij ook uw aangifte inkomstenbelasting. Hiermee heeft u jaarlijks volledig inzicht in uw financiële situatie.

Lees meer

Hypotheken

Ons hypotheekadvies gaat verder dan het berekenen van uw maandlasten voor uw bedrijfspand en/ of woning. Zorg dat u goed wordt voorbereid bij het af- of oversluiten van een hypotheek.

Lees meer

Verzekeren

Voor iedereen is het verstandig zich te verzekeren tegen risico’s die men niet wil en kan lopen. Onze adviseur geeft op basis van uw behoefte onafhankelijk, deskundig advies bij het afsluiten van uw verzekeringen?

Lees meer

Financiële planning

Rust en zekerheid over uw financiële situatie? Wij houden rekening met het heden en de toekomst zoals; een nieuwe baan, gezinsuitbreiding , eerder stoppen met werken of een overlijden.

Lees meer

Contact